Workshop Computational Thinking

Studiedag SKORDe eerste workshop over Computational Thinking was voor mij nog in mijn zomervakantie. De Stichting SKOR had alweer een studiedag en deze werd gebruikt met vele workshops rond 21 eeuwse vaardigheden. Veel collega’s waren ingevlogen om workshops te geven. Ik begon in de ochtend met zo’n 20 kleuterjuffen. Die vonden mijn verhaal wel leuk maar hadden niet zo de behoefte om alles zelf uit te proberen. De lunch was een frietkraam die kwam voorrijden. Na de lunch had ik docenten van de bovenbouw. Deze hadden duidelijk meer interesse in mijn verhaal en wilden ook alles zelf uit proberen. We hebben nog een liedje gemaakt met de makeymakey en ook een spel gespeeld. Toen de workshop afgelopen was, wilden ze nog steeds niet weg. Met een grote smile heb al mijn spullen weer gepakt. Zo de kop is er weer af voor het schooljaar 16-17,

Share this: