Unpack Rainbow Matrix

Ik heb een Rainbow Matrix (39,95 aanbieding) besteld. Deze matrix kun je programmeren met de offline versie van Scratch. Ik kreeg hem snel thuis en ik had snel scratch 2.0 (offline versie van Scratch) geinstalleerd en je moest ook deze software extra installeren.

Ik heb verschillende dingen geprobeerd maar ik krijg de matrix niet werkende. Op de site van TTS (die hem heeft gemaakt) zie ik ook niets meer staan en ze reageren ook niet op mijn mail met tips.

De leverancier heeft ook nog geprobeerd maar tot op heden blijft het erg stil. Ik denk dat hij het gewoon niet meer doet. Jammer want het ziet er wel leuk uit en als je bezig ben met pixel tekeningen is het erg leuk als je deze tekening ook kan omzetten naar de matrix. Als ik een update krijg, dan zal ik het hier vermelden.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.