Unpack Lego Gear Bots

Via twitter (@Liesmol65) kwam er een leuk boekje voorbij om automata’s te maken met lego in combinatie met karton. Ik heb het boekje besteld (via bol.com) en het was inderdaad een paar stukjes lego en heel veel karton. Er zitten 8 verschillende automata’s in om te maken. Met 1, 2 of 3 draai mechanismen. Ik heb ze allemaal gemaakt. Eerst met karton en hierna heb ik het karton vervangen door Lego (met behulp van lego doos  Legodoos 11017 die ik gebruikt heb voor de #Lego7BuildingChallenge waar ik in de zomer aan mee heb gedaan).

Ik vond het maken van de kartonnen figuren erg matig en soms deden ze het niet goed genoeg. Het maken van de figuren met lego vond ik wel erg leuk.

Hieronder zie je een filmpje van alle projectjes met karton en lego.

Ik doe het niet vaak, maar ik heb de projecten gescand (ik was begonnen om alle projecten allemaal in bricklink studio te zetten, maar dat was veel te veel werk dus dan maar zo) je kunt ze hier vinden. Zo kun je 1 of 2 projecten uit proberen en hier kun je de onderdelen vinden die je nodig hebt om ze te maken.

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.