Unpack Lego Dots

Ik had de Lego doos DOTS besteld 41957 (25,00). Dit is een doos met 5 kleine lego ondergronden van 8 bij 8 met een plakstrip achterop. In de doos zitten verschillende kleuren kleine lego steentjes (rond, kwart rond, viertkant). Hiermee kun je op de kleine vierkantjes leuke pixel tekeningen maken.

De doos ziet er leuk en uitdagen uit Ik heb één van de voorbeelden gemaakt. Online heb ik gezocht naar 8×8 pixel tekeningen en heb ik mario gemaakt. Ik heb ook een online voorbeeld gemaakt bij pixilart waar ik gekozen heb voor een canvas van 8 bij 8. Ook heb ik een aantal crack de code voorbeelden gemaakt van 8 bij 8.

Het is een leuke activiteiten, maar ik liep al snel tegen de beperking van te weinig kleuren aan en niet genoeg vierkantjes. Bij de kruidvat is nu een actie van de lego. Deze doos (41950) is handig om meer kleuren en vierkantjes te gebruiken. Ik zal ze niet zo snel op dingen plakken, omdat je ze dan niet meer ergens anders kan gebruiken.

Share this: