Unpack SpiderBit

Ik had dit SpiderBit lego pakket online gezien en besteld. Het moest helemaal uit china komen, maar het pakketje was verrassend snel bij mijn in Arnhem. Bij het pakketje openmaken was er geen documentatie bij. Maar even zoeken en de linkjes stonden op de site.

Ik ben begonnen om de robot in elkaar te zetten met deze online handleiding. Ik moet het wel overdoen, omdat ik ergens bij het begin al een stukje lego niet goed had bevestigd. Ik heb een soort spin gemaakt, maar ik zag later dat je ook een zwemmer kon maken.

Op de site staat dat je spiderbit kunt programmeren met de makecode, micorpython en met een app Mbit. Deze app staat hier in nederland niet in de PlayGoogle.

Ik heb hem met makecode geprogrammeerd waarbij je een andere micro:bit kunt gebruiken als afstands bediening.

Ik vind hem leuk (thuis) maar zal hem niet zo snel aanschaffen voor een school.

Deze spiderbit kost 24,95 dollar, maar er komen natuurlijk verzend kosten bij en hij wordt geleverd zonder microbit. Gelukkig wel met een speciale chinese batterij. Je kunt hem hier bestellen.

En hier kun je nog meer uitgebreide informatie vinden.

Share this: