Sneak preview website 4PIP

WebsiteIk ben mijn website langzaam maar zeker aan het overzetten naar WordPress. Ik heb een leuk sjabloon uitgezocht en een opzet gemaakt. Mijn weblog en website krijgen dezelfde sjabloon en uitstraling. Ik heb voor dat ik mijn reis naar de Antillen begon mijn weblog al helemaal klaar gemaakt en ik heb mijn oude weblog overgezet naar de nieuwe omgeving.

Mijn “normale” website krijgt hetzelfde sjabloon maar het overzetten van mijn oude data naar mijn nieuwe omgeving gaat wat meer tijd kosten. Ook wil ik daar minder kleuren gebruiken. Zodat het wat rustiger wordt. Het leuke van WordPress is dat er verschillende leuke plugins zijn. Zo is er een plugin voor een foto album, een voor delen van je bericht, een voor favicon en een voor automatisch linken naar je sociale media.

Ik merk wel steeds dat ik spam krijg op mijn weblog (mijn site staat nog niet online). Dus ik moet nog een extra plugin daarvoor installeren.

Het duurt nog wel even voor ik alle mijn oude data heb overgezet en ook wordt er gewerkt aan een nieuw logo. Maar hier een sneak preview van de nieuwe site.

Share this: