Nieuwe Laptop

Als ik een nieuwe computer koop, dan gaat de oude altijd naar manlief. Hij werkt er dan nog een aantal jaar op en meestal koop ik dan weer een nieuwe en krijg hij mijn oude. Maar hij was erg ontevreden over de snelheid van zijn computer (zijn werk computer is een stuk sneller) dus het werd tijd voor een eigen nieuwe computer. Die hadden we snel gekocht en toen kon ik aan de slag om alles over te zetten. Hij wilde ook een officiele office licentie die aangeschaft maar zijn product code kwam maar niet door, ondanks dat we betaald hadden. Dan is het nog niet zo eenvoudig om contact te zoeken met een telefoonnummer van microsoft. Na lang zoeken wel een nummer gevonden en gebeld. Maar daar werd ik doorverwezen naar een website. Daar kon ik het niet vinden, gelukkig kreeg ik op een gegeven moment wel een mogelijkheid om te chatten. https://support.microsoft.com/nl-nl/contactus/

Na ongeveer een uur met iemand gechat te hebben die duidelijk al mijn teksten moest vertalen naar het indiaas, was ik nog niks verder gekomen. En zei ik dat ik geen tijd meer had. De volgende dag opnieuw geprobeerd, deze persoon had duidelijk veel meer kennis. Het bleek dat er ergens wat mis was gegaan met de betaling, hij zag onze betaling wel. Ik moest op nieuw een aanvraag doen van de software en toen ging het wel goed. Ik was erg blij, want het eerste gesprek was behoorlijk frustrerend.

Alles doet het nu op de nieuwe laptop (op wat kleine dingen na) alle data is over en ook al zijn oude mail (van jaren terug).

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.