Lezing Zuid Afrika

Ik had de vraag gekregen van Phuti Ragophala die ik in Singapore had onmoet (tijdens het E2 Event van Microsoft) of ik samen met Stuart Ball een lezing wilde geven voor haar docenten. Ze had een poster gemaakt en het zou in Teams plaats vinden. Het event zou 1 uur duren en Stuart en ik kregen ieder een half uur. Het was vlak na mijn lesgeven.

Ik logde in en toen bleek dat We alleen met Phuti in de sessie zaten. Er kwamen geen andere docenten. Dat was wel zielig voor Phuti. De sessie is opgenomen en Stuart en ik hebben beide wat verteld over de micro:bit en ik ook nog over de makecode/arcade tool. Deze kun je eenvoudig online doen met leerlingen (zonder dat je daar andere materialen voor nodig hebt). Het is wel jammer als de interactie niet echt op gang kom met maar 3 man in de sessie. De volgende keer beter.

Share this:

2 reacties

  1. Thank you very much Pauline Maas and Stuart Ball for the time you shared with me in sharing skills about Mirco: bits and how to incorporate them in teaching and learning.
    That’s what is happening about some teachers in our country when you call for online training based on tech learning. They ran away like ………. Its being happening like this since ……

Reacties zijn gesloten.