Lezing Bureau Meesterschap

MeesterschapVorige week was ik in Assen. Daar mocht ik een lezing geven over programmeren op het congres van het Bureau Meesterschap. Ik had van te voren allemaal nieuwe sheets in mijn presentatie gezet. Dus ik was benieuwd hoe hij zou vallen. In Assen aangekomen kon ik snel en eenvoudig alles aansluiten. Al vroeg kwamen de deelnemers binnen, ze hadden er zin in. Er was ook snel een discussie over het nut van programmeren in het basisonderwijs. Ik begon mijn presentatie en ik merkte al snel dat ik veel te veel sheets had toen had ik te weinig tijd voor wat praktijk. Gelukkig had ik nog een kans en direct al wat sheets weggehaald. Toen ging het gelukkig wat beter en was er meer tijd voor de deelnemers om zelf praktisch aan de slag te gaan. Moe maar tevreden weer naar huis.

Share this: