Kunstrijk week 8

Deze week was de laatste keer van het traject op de Kunstrijk school in Arnhem. Net als de vorige keer had ik voor de groep 1/2 een activiteit voor de gehele groep. Ik wilde robotjes knutselen, maar de wc rollen waren kwijt. Gelukkig had ik ook nog de codekinderen kronen meegenomen. We begonnen met een gesprek over robots, wat zijn robots, ken je robots, doet een robot het direct. En ze hebben mij proberen te programmeren om rond de stoel te lopen. Hierna hebben de leerlingen de kronen gekleurd en we hebben er een led lampjes opgezet. Dat vonden ze natuurlijk prachtig.

Dus die hebben de leerlingen gekleurd en bovenop hebben we een ledlampje geplakt. Hierna heb ik in groep 3 een circuit gedaan van verschillende activiteiten. Jammer dat het de laatste keer was.

Share this: