Kahoot in Curacao

Ik heb het weekend een Kahoot quiz gemaakt programmeren. Ik wil met de leerlingen lekker veel verschillende dingen doen. De leerlingen vinden het echt geweldig. Ze zijn niet te houden. Ze vinden het zo spannend om te wachten op het juiste antwoord. En dan kijken wie er bovenstaat. Die guitige gezichten als ik vraag wie dat is. Dan krijg je een big smile als retour. In het onderstaande filmpje kun je goed zien hoe spannend ze het vinden. De dames van de bieb komen regelmatig kijken, of het wel goed gaat, omdat het zoveel herrie is. Ik zie nog wel hoe ik de quiz kan verbeteren. Grappig om te zien dat ze dezelfde quiz altijd twee keer willen doen. En dan nog geven er wel een of twee als antwoord wie is de baas van internet. Een heel rijk iemand. En de eerste keer dan geef ik natuurlijk uitleg bij de vragen en antwoorden.

Share this: