Dag 2 CTEC Sint Maarten

Sint Maarten 2Vandaag was de tweede dag van het congres op Sint Maarten. Ik was weer vroeg op de school waar het congres was. Deze keer waren het 600 PO docenten. De keynote werd gegeven door Steve Dembo . Hij had een goed verhaal en iedereen zat geboeid te luisteren. Hij vertelde over de vele manieren hoe je met story telling aan de slag kon gaan. Hierna ging iedereen naar de workshops. Ik had even een uurtje vrij en haalde nog snel even wat brood en boter voor mijn hagelslag robot. Ik begon met mijn workshop over Computational Thinking. Deze zat weer bomvol en ik hoop dat ik de mensen wat meer heb kunnen raken. Hierna was de hagelslag robot. Dat was weer hilarisch en iedereen merkt hoe moeilijk dat het is om precies op te schrijven hoe je dit moet doen. Daarna had ik de makeymakey. In eerste instantie maar een paar deelnemers. Maar er kwamen er toch steeds meer mensen bij. Dus uiteindelijk toch een workshop vol.

Daarna was er een verloting en hadden we als workshop leiders nog een gezellige borrel. Pffff, twee hele drukke dagen. Maar zeker de moeite waard.

Share this: