Dag 1 CTEC Sint Maarten

Sint Maarten 1Op de eerste dag op Sint Maarten waren er zo’n 400 docenten van verschillende VO scholen. De scholen hadden vrij gekregen en waren verplicht op de studie dag rond technologie aanwezig te zijn. De dag begon met een gebed, volkslied en daarna een dans en een keynote. Ik mocht daarna direct aan de slag in een lokaal en heb het daar gehad over een unplugged les. Hoe kun je programmeren zonder dat je daar een computer voor nodig hebt. We hebben de hagelslag robot gedaan. Dit was hilarisch. Hierna moest ik snel rennen naar mijn volgende workshop waar de zaal al helemaal vol zat. Ik snel inloggen en beginnen. Er stroomde steeds meer mensen in mijn lokaal. Ik weet niet of het echt aankwam. Ik had meer interactie verwacht. Toen had ik even vrij en kon ik alles klaar zetten voor de makeymakey workshop. Die was weer heel erg leuk. Iedereen heeft allemaal leuke dingen gemaakt en we hebben veel plezier gehad. Die avond gezellig uit eten met twee nederlanders die ook workshops mochten geven. Wat een dag. En morgen weer, met nog meer mensen.

Share this: