Creatieve tools op Sint Maarten

nice toolsOp dinsdagmiddag tussen de middag moest ik snel een symbaloo in elkaar zetten. In mijn appartementje is geen internet. Dus ik kan moeilijk wat voorbereiden. Maar gelukkig kon ik gebruik maken van een nederlandse symbaloo die ik had en zodoende was hij net op tijd klaar. En ik kon zo ook kijken of alle tools in de bibliotheek werkten. Die ochtend hadden ze op de plaatselijke radio reclame gemaakt voor het middag programma dus er waren wel een stuk of 30 kinderen. Dus dat was leuk. En door de symbaloo kon iederen iets doen wat hij leuk vond. Tijdens de workshop viel de stroom uit voor een uur. De kinderen bleven angstig op die ene pagina waar ze mee bezig waren. Ze wisten dat als ze iets anders zouden gaan doen ze een leeg scherm zouden krijgen.

Ik heb van de workshops een leuk filmpje gemaakt.

Share this: