Bright Day 2017

Afgelopen zaterdag was ik in de Jaarbeurs in Utrecht bij het Bright Day 2017 festival. Ik had een ticket voor de middag shift. Het was super druk. Je kon er kijken naar een aantal tesla auto’s, drone en robot wedstrijden, veel game activiteiten en je kon er virtual reality en augmented reality ervaren. Ik heb ook nog een mooie kerstboom gemaakt maar ik kwam vooral voor het verhaal van Simon Giertz. Zij heeft een youtube kanaal en maakt shitty robots. Ze zegt dat mensen het schattig en cute vinden als robots het helemaal niet goed doen. Ze laat ook zien dat door hun onhandigheid het minder bedreigend is. Ze is erg leuk maar in deze grote zaal in de setting kwam ze denk ik niet zo goed uit de verf. Na haar verhaal ben ik weer richting huis gegaan.

Bright day today.

Een bericht gedeeld door Pauline Maas (@4pip) op

Share this: