3D printer maken

3dIk mocht vanmiddag op school een lezing geven. Ik had beloofd de 3D printer mee te nemen. Ik had hem gisteren nog getest. Maar toen ik hem wilde laten printen merkte ik al dat het filament brak bij het invoeren. Nu kun je dat niet zo eenvoudig er weer uit halen. Dus er kwam niets uit de printer. Ik had even tijd en probeerde de printer weer te maken. Maar dit ging een stuk moeizamer dan ik had gehoopt. Er bleef filament vast zitten. Toen ik weer thuis was, heb ik wel een uur zitten prutsen met de printer, maar toen gelukkig kon ik weer printen. Ik merk toch wel dat ondanks dat dit geen zelfbouw printer is, ik toch moeite genoeg heb om hem steeds weer werkende te krijgen. Morgen mag ik een verhaaltje vertellen aan de nieuwe brugklassers. Ik hoop dat hij het dan doet.

Share this: