100 Tools for Learning

Ik zag dit bericht voorbij komen en omdat ik ergens in dit jaar bij Visio een presentatie moet geven over leuke tools te gebruiken in je onderwijs dacht ik, dit moet ik bewaren. Ik zie dat er nog niet veel echte nieuwe dingen tussen staan.

De top 10: youtube, poweroint, google, teams, zoom, google docs, linkedin, word, canva, wikipedia is niet zo spannend natuurlijk.

Als ik de lijst verder doorloop zie ik de voor mij nieuwe dingen: articulate, easygenerator, vyond, hihaho, genially, loom, whereby, aNewSpring, diigo, blinkist, pocket, biteable, inoreader, panopto, getAbstract, Zapier.

En grappig dat tiktok ook op de lijst staat.

Ik miste wel tools als: wonderme, jitsi en lipity, ook heb ik in het verleden al verschillende blogs geschreven met tools:

Share this:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.