Workshop Microsoft Office 365

Begin Juli mocht ik op mijn school een online workshops geven over Office 365 en alle veranderingen die we na de zomervakantie willen gaan doorvoeren. Zo gaan we werken met OneDrive en Teams. Veel scholen werken hieral mee, maar nu gaan we het ook echt goed inrichten en ook werken met Teams om met elkaar samen te werken. Die traject loopt al bijna 3 jaar (voor dat ik in dienst kwam) maar we hebben het laatste half jaar enorme stappen genomen en omdat de gehele Visio organisatie nu mee gaat gaan wij als onderwijs als eerste helemaal over. Er zal nog best veel dingen niet in 1 keer goed werken. Maar dat komt vanzelf wel. Ik ben blij met deze stappen en ik zal het komende half jaar veel uitleg moeten geven. Ik heb weer zo’n 15 1 minuut filmpjes opgenomen. Ook zijn er verschillende cursussen die we gaan volgen.

Share this: