Workshop Maker Lichtenbeek

IMakeyMakeyk was deze week op de SO school Lichtenbeek in Arnhem. Ze wilden een lekkere lange workshop maker movement waar ze echt aan de slag konden gaan met maker dingen. Ik begon met een stukje theorie en omdat ik wel 3 uur met de docenten had, konden we tijdens de theorie echt ook al dingen uit proberen. Een van de docenten liet ik demonstreren hoe je met klei, ledlampjes en een batterij zo aan de slag kunt gaan met kleuters, Ik had natuurlijk mijn hologram ook bij me en veel augmented reality voorbeelden. Hierna gingen we gezamelijk aan de slag met de makeymakey en verdeelde ik ze in 3 groepen. Ze gingen echt wat maken met de makeymakey. En er kwamen prachtige projecten uit. Ze hadden heel veel pret en een aantal bestelde de makeymakey direct. Wat een enthousiasme en vooral veel ideeën kwamen voorbij hoe ze hiermee aan de slag konden gaan in de klas.

Share this: