Workshop docenten

GroningenVorige week was ik op een studiedag van Lauwers en Eems in Groningen om een workshop te geven over programmeren. Het congres was in het Hamsphire hotel. Ik had daar al eens eerder een workshop gegeven dus alles is daar prima voor elkaar. Ik had niet zo veel tijd om al mijn spullen klaar te zetten maar gelukkig net op tijd klaar. Mijn workshop is opgenomen, ik hoop hier later nog eens de link te kunnen plaatsen.

Ik begon met een stukje theorie. Deze wil ik altijd zo kort mogelijk houden, maar dat is toch wel lastig omdat ik ook veel wilt vertellen. De deelnemers werden steeds enthousiaster. Dat kan ik ook best doen. Na de theorie was er gelukkig ook nog tijd voor wat praktische dingen. Zo hebben we ook muziek gemaakt met de makey-makey. Daarna was het tijd om wat te netwerken met andere workshops leiders en met een mooi bos bloemen ging ik weer huiswaarts.

In de dagen na de workshop kreeg ik verschillende mail’s van deelnemers wat ze nog meer konden doen in de klas, nu ze de hagelslag les hadden gedaan. Er staat genoeg op codekinderen.nl.

Share this: