Website en blog

D4pip sitee afgelopen weken ben ik bezig geweest om mijn site en mijn blog helemaal te updaten. Mijn weblog heb ik vorige jaar gemigreerd naar WordPress. Dit ging heel eenvoudig, alleen waren de meeste afbeeldingen niet goed meegenomen. Maar ik blogde er wel gewoon in. Alleen als je ging zoeken, zag je dat de afbeeldingen niet goed waren. Ik had een van mijn dochters opdracht gegeven om het klusje voor mij te doen, maar zij had er na een aantal jaar geen tijd meer voor. Dus ik heb de laatste 20 maanden zelf gedaan. En toen dacht ik laat ik ook de oude blogs uit mijn prive blog opzoeken en deze er ook bij zetten. Dat is nu eindelijk af.

voor en na blog

En mijn website stond ook al in wordpress maar nog steeds als test. Ik moest daar nog een aantal pagina’s aanpassen en de projecten aanvullen vanuit mijn oude website. Dat was vorige week ook klaar en toen heb ik mijn site met hulp van een vriend online gezet. Dat was best spannend. Komt alles mee  (afbeeldingen en linken etc). De linken moest ik even handmatig aanpassen maar de afbeeldingen blijven gelukkig wel staan.

PowerrrrIk heb ook mijn subtitel van mijn site “programmeren geeft je power” genoemd. Als je zoekt naar 4PIP dan wordt dat zichtbaar. Wat een leuk gezicht is.

Ik ben blij dat deze “olifant” ook klaar is. Het werd ook tijd. En nu gewoon bijhouden.

 

 

Share this: