Unpack Knotsgekke Surprises

Bknotsgekke surprisesegin november kwam het boekje van Rolf Hut uit, knotsgekke surprises. Omdat ik al zo gecharmeerd was van zijn eerste boek (rolfs, maakbare wereld) was ik benieuwd naar dit boekje. Het boekje geeft een stuk of 20 verschillende eenvoudig te maken Sint Surprises waarin je techniek en electriciteit eenvoudig kunt integreren. De projecten zijn prachtig geillustreerd door Marten Hazelaar. Ik heb een stuk of 12 verschillende surprises gemaakt en de meeste zijn inderdaad heel eenvoudig te maken. Andere zijn weer wat moeilijker. Ik was de meeste tijd bezig met het zoeken naar sterke mageneten, en glycerol en koperdraad. Sommige projecten lukte in een keer, bij een aantal moest ik toch wel wat meer creativiteit toveren om het werkende te krijgen. Maar een prachtig boekje vol met inderdaad leuke knotsgekke surprises. Ik heb genoeg ideeën om die van mij te maken. Het boekje is een echte aanrader vol met leuke maak dingen om met kinderen tot een jaar of 14 te maken.

Share this: