Unpack Boek Geh@ckt

Dit boekje Geh@ckt (geschreven door Remco Pijpers) is 123 pagina’s dik en het lag al lang op mijn stapeltje om te lezen, deze vakantie is het er eindelijk van gekomen. Het boekje is gaat over 3 kinderen die op zoek gaan naar de persoon die de hoofdrol speler Dimitri belachelijk maakt op het internet. Het verhaal is waar gebeurd maar Remco heeft het verhaal zo aangepast dat het een spannend boek wordt wat kinderen zelf kunnen lezen of het kan worden voorgelezen in de klas. Het boekje heeft E AVI 6 en er zitten prachtige illustraties in het boek van Lars Deltrap

Dit boekje is onderdeel van een reeks Lees je DigiWijs met verschillende spannende leesboeken voor kinderen van groep 5-6 en 7-8. Alleboekjes gaan over onderwerpen als gehackt worden, wachtwoorden, nepnieuws, sociale media. Bij deze serie horen digibord lessen met losse bladen en extra opdrachten.

Door het spannende boek voor te lezen in de klas, komen er mooie gesprekken met de leerlingen. Je kunt ook gebruik maken van de digibord lessen en opdrachten. In het boekje worden steeds moeilijke woorden uitgelegd.

Share this: