Radio met internetkwartet

GistRadio kwarteteren moest ik dus naar Hilversum naar de RVU om daar live op de radio te komen van de club van 100. Ik had geregeld dat ze ook met een team op de AMS zouden komen om daar kinderen mijn kwartet spel te zien spelen. Ik had gelukkig voor de rest niets te doen, want ik werd al zenuwachtiger en zenuwachtiger. Op tijd vertrokken en daar aangekomen was het een heel leeg gebouw met achterin een kleine studio (niet veel groter dan bij radio gelderland). En daar was de presentator en een gitarist en zangeres (om de uitzending af te wisselen met fado muziek). We switchen heen en weer tussen arnhem, hilversum en ook leeuwarden waar ook iemand zat. Het was heel spannend en leuk. Later dacht ik ik had dit moeten doen, of dat. Ik was wel blij dat het afgelopen was. Maar een volgende keer graag weer.

Share this: