Picasso Lyceum

Deze maand was ik op het Picasso Lyceum in de top-ict klas. Daar mocht ik een inspiratie les geven over de micro:bit. Nu daar hoefde ik niet lang over na te denken. En ik had mijn “tempeltje” meegenomen.

Nadat ik alles had uitgesteld en de leerlingen (na schooltijd enthousiast binnen waren gekomen) heb ik uitgelegd wat voor voorbeelden ik bij me had. Ze vonden vooral de led-strips erg leuk, maar gingen eigenlijk met al het materiaal aan de slag. Ze hebben ook een leuke uitdaging voor deze leerlingen. Ze hebben vorige jaar de microbit challenge gewonnen en willen dat dit jaar weer doen natuurlijk. De leerlingen waren niet te stoppen en hadden moeite toen alles weer moest worden opgeruimd. Ik ging ook weer enthousiast naar huis met al die energie die ik terug kreeg van de klas.

Share this: