Ouderavond Asha Stevens School

Ilezingk mocht vanavond een lezing doen op een school voor ouders. Ik was op tijd op school. Ik had vorige jaar op deze school ook al zoiets gedaan. Toen was de opkomst heel mager, ze hoopte deze keer op meer mensen. Er kwamen inderdaad meer ouders en veel hadden hun kinderen meegenomen. Die kon ik mooi betrekken bij mijn vragen en opmerkingen. Grote hilariteit toen ik ging zoeken naar “poesjes”. Maar het grote feest begon toen ik mijn mediawijsheid quiz ging doen in Kahoot. Iedereen kreeg een tablet of op zijn eigen telefoon. Wat een fanatieke ouders en kinderen. Ze waren niet meer te houden. En boos als ze een vraag fout hadden. Een van de ouders was heel snel steeds met haar antwoorden en zij was de terechte winnaar. Een mooie google cardboard. Iedereen wilden hem natuurlijk wel eerst uitproberen. Wat een bijzonder feest. Lachend in de auto en ik heb nog lang napret gehad over deze leuke avond.

Share this: