Ouderavond AMS

HeOuderavond AMSt was dan zover. Mijn ouderavond op de AMS. Wel spannend op de school van onze eigen kinderen. Kinderen uit groep 8 hadden toneelstukjes voorbereid en ook had een groepje een chat dictee voorbereid. Dit was erg leuk. In het begin was ik erg zenuwachtig, vooral omdat we met moeite de beamer aan de praat kregen. Frank zat ook in de zaal. Ik had hem op het hart gedrukt dat hij niets mocht vragen, alleen maar kijken en opletten. De vragen waren heel leuk en we gingen goed op de stof in. Het speelde heel erg. We waren nog lang niet klaar aan het einde van de avond. Wat ook leuk was, dat kinderen habbo hotel en runescape lieten zien. Al met al was ik blij dat hij klaar was. Frank vond dat het wel aardig ging. Nu een groter compliment kun je niet krijgen. Op deze avond komt nog een vervolg omdat dit duidelijk deel een was van de ouderavond. Dus ik was er erg blij mee.

Share this: