Osmo Numbers Unpack

Osmo Numbers

Ik heb deze week naar Osmo Numbers gekeken. Dit is de nieuwe uitbreiding bij de OSMO app. De Osmo apps maken allemaal gebruik van een standaard met een spiegeltje op de camera van de iPad zodat de app kan zien wat er op de tafel gebeurd. Ze hebben al Tangram, Words (galgje), Newton (game) en Masterpiece (tekenen). Maar nu hebben ze een nieuwe uitbreiding de Numbers.

De app kun je weer gratis downloaden. De app start eenvoudig op. Ik moet in het eerste level beginnen. Ik moet letters neerleggen op tafel. Hierbij moet ik steeds een combinatie maken van de verschillende kaartjes. Je krijgt leuke animaties als je een level gehaald hebt. Jammer is wel, dat je niet door de levels heen kan scrollen. Als het niveau voor iemand te makkelijk is, kun je niet eenvoudig een aantal levels door klikken. Ik denk dat dit zeker zal aanslaan. En ik hoop dat OSMO nog meer uitbreidingen gaat maken.

Ik zal hem morgen nog eens meenemen naar de klas en kijken of de leerlingen uit de klas van Marinus er ook mee uit de voeten kunnen.

Share this: