Opening DigiWorkz Lab

opening DigiWorkzVanavond was het dan zover. De opening van het DigiWorkz lab in de Bibliotheek van Philipsburg op Sint Maarten. Ik was al vroeg aanwezig om alles klaar te zetten. Ik had rondom verschillende tafels gezet met al het materiaal en in het midden stonden stoelen. Iets later dan gepland was de zaal vol en waren er een aantal korte toespraken. Ik mocht zelfs ook nog wat zeggen en hierna gingen alle aanwezigen langs alle activteiten. Ze kregen bij iedere tafel een korte uitleg of konden het proberen. We hadden de afgelopen dagen zelfs nog een knikkerbaan in elkaar gezet en deze kon ook uitgeprobeerd worden. Ik had zelfs de makeymakey er nog op aangesloten. Ik heb heel veel mensen gesproken en was steeds mijn telefoon kwijt. Want die zat steeds in de google cardboard waar de mensen geen genoeg van kregen. Een bijzonder en leuke afsluiting van een boeiende week.

Share this: