Online Keynote Australie

Deze week voor de tweede keer zelf een filmpje moeten opnemen waar ik iets moest vertellen over de micro:bit. Deze keer voor ACCE in Australie. Daar is 15 maart een congres en ik mag de Keynote geven. Dat is best een hoop werk. Je maakt eerst je presentatie (in het engels). Hierna moet je hem opnemen. Dit gaat met mijn computer en nog een laptop. Dan kun je op 2 computers ingelogd zijn. Je hakt je presentatie in delen en neem het in delen op. Hierna heb je nog bijna een dag werk om het filmpje te editen en goed te maken. Je kunt dan ook direct all mmm, huhhh en andere strubbelingen er uit halen. De presentatie mocht maar 25 minuten duren. Dat was nog de grootste uitdaging. Dus ik heb er uiteindelijjk 2 sheets nog uitgehaald. Ik had liever naar Australie gevlogen om de presentatie te geven. Leuker en minder werk. šŸ˜‰

Share this: