Onderwijswijven Makers bijeenkomst

onderwijswijvenVorige week hadden we weer een bijeenkomst van de Onderwijswijven. Eens per jaar komen we met een aantal (onderwijs) vrouwen bij elkaar. Iedereen neemt wat te eten mee en natuurlijk ook kennis mee. Dit keer was er behoefte om dingen met elkaar te gaan maken. Dus ik had mijn krat met maak spullen meegenomen. Na een korte introductie ging iedereen fanatiek aan de slag en werden mooie scribblings gemaakt. Ik had ook een aantal boeken meegenomen over maken en programmeren. Ik heb deze boeken al in en thinglink gezet. Het was ontzettend leuk om te zien hoe iedereen bezig was, en tijdens het samen frobelen kun je ook leuk kletsen of je werk. Ook was er een mooie camera meegenomen die een 360 graden foto kon maken. Dit was een stuk eenvoudiger dan ik dacht. En natuurlijk moesten er recepten uitgewikkeld worden en vooral veel geproefd worden.

Er is later een prachtig blog geschreven door Karin Donkers over deze leuke middag met de onderwijswijven. Daar hoef ik niets aan toe voegen.

Share this: