Live Webinar micro:bit

Half oktober was ik host bij een live webinar over de micro:bit in het kader van de CodeWeek.

Ik had Peter Heldens, Chris Dorna en Martine Segers gevraagd of zij iets wilde presenteren van de micro:bit. We mochten voor deze activiteit gebruik maken van de adobe connect omgeving van de EU. Ik had een timeslot geregistreerd en we moesten 1 week van te voren een keer inloggen om alles te testen. Op donderdag 17 oktober was het zover en mochten we het webinar hosten.

We hadden 4 korte presentaties en ik heb online lekker veel reclame gemaakt. Dat werd serieus veel gedeeld. Toen het moment daar eindelijk was logde er verschillende mensen in. En wij zijn begonnen met onze presentaties. Daar tussen door had ik een aantal vragen die ik stelde aan de mensen online. Er zitten hier en daar wel wat verbeter punten (de vragen waren eerst niet zichtbaar) en mijn webcam viel op een of andere manier uit. Dat was niet fijn. En we moeten goed kijken naar de doelgroep, niet te technisch. Volgend jaar zeker weer.

Hier is een link naar het korte document met alle links.

Share this: