Lezing in Groningen

Vgroningenorige week was ik bij Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe. Zij zijn een internet bedrijf dat webapplicaties ontwikkeld voor klanten. Eens in de maand verzorgen ze leuke cursussen voor kinderen. Vorige jaar kwamen ze op het idee nav dit filmpje dat zij ook met kinderen de kerstboom in Groningen wilden versieren met zelf geprogrammeerde lichtjes. Hier kun je het item zien van rtv-noord. Ze hebben dit voor elkaar gekregen en ze vroegen of ik op een avond iets wilden komen vertellen aan directeuren van scholen, bibliotheken en kinderopvang centra over waarom kinderen deze vaardigheden moeten leren. Dat leek me heel leuk. De intro werd gedaan door Jacob Klaassen en daarna mocht ik mijn verhaal doen. Ik had een hele koffer met materiaal meegenomen zodat ze zelf ook aan de slag konden. Maar op het bureau hadden ze een hologlens en een htc-vive. En natuurlijk mochtend we de kerstlampjes zelf bekijken. Wat een gaaf project. Daar gaan we vast nog meer van horen.

Share this: