Laatste dag Curacao

Vanmorgen was ik alweer vroeg in de bibliotheek. Mijn laatste dag hier. Ik had mijn tas gepakt en die stond te wachten in mijn studio omdat ik vanmiddag naar Bonaire vlieg. Ik had alle computers klaar gezet. Maar om 8 uur nog geen klas. En ook om half 9 ook nog niet. En toen ze er om 9 uur nog niet waren, ben ik maar eens gaan informeren. En wat bleek later. Er was geen bus gekomen of de school was het vergeten. Ik kreeg niet echt een antwoord. Ik moest er om lachen. Ik had in mijn achterhoofd hier toch ook wel rekening mee gehouden. Vooral toen ik merkte dat afgelopen donderdag de docent met maar 4 leerlingen kwam. Ik heb alle computers afgesloten en ik ben met mijn steun en toeverlaat van de bibliotheek op de foto gegaan. Toen lekker ff koffie drinken in het centrum en op naar Bonaire. Voor het vervolg van mijn avontuur hier op de Antillen. laatste dag curacao

Share this: