Tante, Tante

Ikahoot jufk had vandaag in de ochtend een groep om te leren programmeren. De leerlingen waren een jaar of 10. Ik begon deze les door me voor te stellen in het Papiaments. Dus ze dachten dat ik dat sprak. Het leuke was wel dat ze mee heel de ochtend Tante, Tante noemden ipv juf.  Toen ik de kinderen zag dacht ik al direct angry birds maken is te moeilijk voor deze leerlingen. Dus we hebben ko de kraker gedaan. Er waren een aantal kinderen tot level 25 gekomen. In het begin, het is te moeilijk Tante. Kunnen we niet iets anders doen. Maar op gegeven moment krijgen ze door wat ze moeten doen en dan gaan ze er voor. De kahoot quiz was weer geweldig. En we hadden nog wat tijd over. Dus toen heb ik samen met de juf een quiz gezocht over curacao en zij heeft hem gepresenteerd. Dat vond zij ook erg leuk. Ze schreef direct de website op. Voor de lunch ben ik op zoek naar de starbucks die hier in willemstad. En ja hoor na even zoeken had ik hem gevonden. Het was een hele wandeling maar voor de middag sessie had ik alles al klaar staan. Ik had in Sint Maarten al een symbaloo gemaakt met verschillende tools. Daar gingen we nu ook weer mee aan de slag. Om 2 uur had ik 3 docenten. Maar na een uurtje zat de ruimte helemaal vol. Een aantal collega’s en een zeer verschillend niveau van ict kennis. Ik heb wat eenvoudig tools en wat moeilijkere tools uitgelegd. Maar na een tijdje had iedereen meer dan genoeg informatie gehad.

Share this: