IPON Utrecht

Begin februari was de IPON in Utrecht. De onderwijs en ict beurs in Nederland. Deze wordt eens in de twee jaar gehouden. Ik had afspraken gemaakt om wat op de stand van mijn uitgever BoekTweePuntNul te staan. En ik had hier en daar afspraken gemaakt om mensen te ontmoeten. Ik had niet echt verwacht dat ik nieuwe dingen zou tegenkomen, vooral om dat ik net op de BETT in Londen was geweest. Dat klopt ook inderdaad. Maar 1 ding vond ik erg leuk. Dat was een soort dansmat voor buiten, Energy Floors. Dat is een super initiatief. Het was er ook steeds erg druk op de stand.

Ik had ook nog een afspraak met mijn collega’s van Visio en we hebben samen naar de nieuwe BeeBot gekeken en gekeken of er nog meer leuke nieuwe dingen zijn. Bij de nieuwste Beebot kun je geluid toevoegen en er is ook een extra sensor die reageert als de BeeBot daar is aangekomen. Je kunt deze sensoren en BeeBot zelf inspreken. Ideaal voor ons.

Ook heb ik wat tijd doorgebracht bij mijn MIEE collega’s op de stand van microsoft. Leuk om daar met iedereen te kletsen en informatie uit te wisselen.

Share this: