IPON Lezing CodeKinderen

Ik mocht deze week op het IPON congres op het Open Leermiddelenplein een lezing geven over 10 jaar CodeKinderen. Het was maar 20 minuten en op de IPON is het altijd veel lawaai, maar toch altijd leuk om daar een podium te krijgen om iets over deze mooie website te vertellen die al 10 jaar bestaat en die we het afgelopen half jaar in eigen beheer hebben gekregen van Kennisnet en een mooie nieuwe website hebben gemaakt ism het Learningrocks team.

Voor deze sessie had ik folders en stickers laten maken en omdat we het leermiddelenplein een lezing gaven stond CodeKinderen ook op de grote banner en natuurlijk stond je ook als spreker te boek voor de IPON. Ik had mijn collega’s bij dus die hadden wel pret dat ik dit moest doen en zij hebben foto’s gemaakt.

Ik had geen powerpoint presentatie maar ik heb gewoon de nieuwe website laten zien en verteld dat hij er al 10 jaar is en dat dit nu versie 4 is. Ook heb ik de basis film laten zien van codekinderen en ook de hagelslag robot natuurlijk. Tevens gesproken waar we naar toe willen met de site (inclusief cluster 1 en cluster 2).

Share this: