Games en Website’s

BonaireVandaag moesten de leerlingen goed aan de slag om hun games/website’s af te maken. We begonnen met een een korte presentatie van iedereen. Wat is je plan voor vandaag en hoe wil je dit doen. Ik merk dat het lastig vinden om zichzelf ze te presenteren. Maar toch vond ik dat iedereen het moest doen. Een aantal zijn een website aan het maken. En twee meisjes maken een soort merken quiz. Dat lieten ze zien op een app. En die willen ze namaken. Een meisje is een game aan te maken met verschillende levels en je kunt van te voren kiezen uit twee caracters. Een aantal jongens maken hun doolhof game verder af. En ik heb een leerling die vindt het geweldig om grafity van het internet over te trekken op een papiertje. Daar wil ik nog wat leuks mee doen. Hij heeft er intussen wel een stuk of 20 gemaakt. Ook zijn er twee leerlingen steeds bezig met roblox. Een 3d game achtige omgeving wat erg lijkt op minecraft. Ik moet dat thuis eens uit proberen.
Tussen de middag aten we zuurkool met worst. Wel grappig dat ze dit eten als het zo warm is. Ik zag ook dat een aantal leerlingen hun ouders ging bellen, die vervolgens aan kwamen met KFC en Subway tasjes. Eind van de middag ben ik nog lekker naar het strand gereden. Morgen weer terug naar Curacao. Nog even genieten van het mooie Bonaire.

Share this: