Escape room OneNote

Ieder jaar is er van Microsoft een groot congres ergens op de Wereld waar zo’n 300 docenten vanuit de gehele wereld vandaan komen. Twee jaar geleden ben ik bij dit congres geweest in Singapore. In 2020 is het congres in Sydney en wil je hier naar toe moet je MIEE of Fellow zijn van Microsoft en is er een wedstrijd. Deze keer moeten we een Escape room maken. Je kunt zelf kiezen hoe je deze maakt maar je moet minimaal 5 Microsoft producten/website’s gebruiken. Je moest hem voor 31 december inleveren, dus zat ik op eerste kerstdag druk achter mijn pc om deze escape room te maken. Ik had van te voren een plan gemaakt hoe ik het wilde doen. Dus eind van de dag was hij klaar en heb ik hem ingeleverd. Toen moest ik wachten op de uitslag, half januari.

Hier is de link naar de OneNote. De pagina’s zitten nu niet meer op slot.

Ik heb gebruik gemaakt van 14 tools en programma’s. Dat leek me meer dan genoeg.

 1. Wakelet
 2. OneNote
 3. Edge
 4. Foto
 5. Flipgrid
 6. Online Memorie
 7. Surface
 8. Windows
 9. MakeCode
 10. Picture Manager
 11. Exell
 12. Word
 13. Forms
 14. Giphy
Share this: