Cyberpesten congres Eindhoven

ECyberpestenergisteren moest ik in Eindhoven zijn op een congres over pesten door de GGD georganiseerd. Ze hadden een prijsvraag uitgeschreven naar basisscholen. De winnaar had een giraffe getekend. Als er gepest wordt, moet je je net uitsteken. Ze hadden dus posters met giraffe erop gemaakt. Het was best eng om in een echte zaal te staan voor 200 man. Het was donker en ik vond dat er niet zoveel interactie was. Maar gelukkig waren ze wel enthousiast en kreeg ik goede reacties terug. Er was ook iemand van de coole kikker en iemand van no blame (een methode tegen pesten). Aan het eind van de middag kreeg ik een leuke giraffe. En toen naar huis. En ik kwam prompt stil te staan. ANWB gebeld en te weinig benzine? Ik vrees het wel. Een leer voor de volgende keer.

Share this: