Crafty Robot unpack

Crafty RobotVia een kickstarter had ik 3 crafty robots besteld. Ze lagen al een tijdje op de plank, maar ik had vorige week tijd om ze eens te bekijken en in elkaar te zetten. Al het materiaal om de crafty robot te maken zit in een klein zakje. Een trilmotortje, een usb ingang en een kartonnetje om het robotje te maken. Hij zat heel snel in elkaar en na nadat ik even goed had gekeken zat ook het motortje er in en kon ik hem opladen aan mijn laptop. Er staat in de beschrijving niet meer dan 30 seconden opladen. Dus daar hield ik me netjes aan. Ik zette daarna het robotje op de tafel neer en hij deed het maar voor 20 seconden. Ik heb hem toen wat langer opgeladen, maar hij bewoog niet langer dan 20/30 seconden.

Ik ben niet echt onder de indruk van deze robotjes. En ik zal hem scholen niet adviseren om te kopen.

Share this: