Codeindeklas in Delft

Afgelopen woensdag was ik in Delft bij de bijeenkomst van CodeInDeKlas georganiseerd door HTC . Er waren zo’n 90 docenten gekomen voor de keynote van Felienne Hermans over Scratch in de klas. Hierna waren er verschillende workshops gegeven door de De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences, Hogeschool Saxion, MaakotheekSkillsDojo,  Stichting FutureNL en van het Wetenschapsknooppunt Delft. Ik mocht twee keer mijn sessie doen “de kracht van de micro:bit. Na een hele korte intro gingen de deelnemers aan de slag met de quickstart microbit kaarten en ze konden ook gebruik maken van mijn meegenomen spullen. Aan het eind van de workshop heb ik nog het grote micro:bit bord laten zien. Ik kreeg bij de laatste workshop mijn deelnemers niet weg. Ze vonden het te leuk en bleven zitten, hangen, kletsen en proberen. Na afloop was er nog een borrel met de organisatie. Dat was nog eens een leuke afsluiting. 

Share this: