BlueBot unpack

bluebot

Ik heb deze week de BlueBot uitgetest. De BlueBot is de nieuwste BeeBot. Hij is doorzichtig dus je kunt de techniek mooi bekijken. Er gaan lampjes aan. Het mooie is dat hij ook een bluetooth verbinding kan maken met je telefoon en dan kun je hem met je telefoon bedienen en laten lopen.

Natuurlijk moet je hem eerst opladen. Hierna werkt hij in basis mode precies het zelfde als de beebot met de knoppen bovenop. Nu kun je de app Bluebot via de playstore en googleplay downloaden. Verbind je telefoon (of iPad met de BlueBot) en controleer binnen de app of hij het doet. Binnen de app heb je drie verschllende modes. De eerste mode is waar de BlueBot direct reageert op de knoppen. Je hebt een programmeer mode waarin je eerst de commando’s kunt ingeven en hierna kun je met behulp van een go de BlueBot laten lopen. Je kunt dan zien of het goed gaat. En het derde level is dat je missies en opdrachten krijgt om uit te voeren.

Binnen de app kun je verschillende achtergronden kiezen. Er zin achtergronden met letters, eilanden en ook munten.

Ik vindt deze nieuwe BlueBot een stuk beter dan de oude. Ik denk dat ook oudere kinderen dit leuk vinden. Die vinden de BeeBot vaak wat kinderachtig en hem programmeren via de app is natuurlijk erg leuk.

Je kunt de BlueBot bestellen bij ictLESKISTEN.

Share this: