Artificial Intelligence MOOC

Ik heb me ingeschreven voor een AI mooc van Eurpean Schoolnet. De cursus is zo’n 3 weken met iedere week een nieuw hoofdstuk. Ik zag voorbij komen dat ik al de online kickoff had gemist. De volgende ochtend ben ik de MOOC gestart. Het is een onderwerp waar ik niet veel van afweet. Ik kwam al mooie en leuke tips tegen. Hier worden de begrippen goed uitgelegd. met allemaal korte filmpjes.

AI is om je heen. Je gebruikt het veel meer dan je denkt. Een aantal voorbeelden: Alexa, google maps, spotify, shazam, siri, smart tv, google, netflix, youtube, google home, irobot, google translate, app die stappen bij houdt, machine learning with scratch, cookies op je computer, reading suggestions, zoeken en hij vult aan, qr code, word fouten herstellen, find my phone.

Ik had nog nooit van de website genially gehoord waarin je dit soort mooie klikbare plaatjes kunt maken. Je ziet hier de geschiedenis van AI.

Hier zijn een aantal voorbeelden van site die je kunt gebruiken in de klas:

Share this: