Afsluitende bijeenkomst Onderwijs Pioniers

Onderwijs PioniersAfgelopen vrijdag was de laatste bijeenkomst van de onderwijspioniers. Ik had mijn teamleider opgehaald en we zijn met z’n 2-en naar Amersfoort gereden naar het leerklooster, waar de slotbijeenkomst was. Al snel had ik mij mede pioniers gevonden en konden we even bijkletsen. Toen begon de bijeenkomst met een aantal speechen. Hierna moest ik met mijn poster bij mijn tafel wat vertellen over mijn project. Jammer genoeg kon ik dus zelf niet rondlopen om naar de andere projecten te kijken. Hierna moesten we weer gaan zitten en werden er een stuk of zes projecten naar voren gehaald. Zij moesten een pitch houden. Hierna ging de jury in overleg en kregen wij een voorstelling van de caberatier Johan Goossens (docent, cabaretier en auteur van “Wie heeft er wel een boek bij zich?”). Hij schetse een prachtig beeld van zijn ROC niveau 2 met alle bijzondere situaties. Aan het eind van zijn presentatie kwam de jury terug en werd de onderwijs pionier (Marja van der Velden) van het jaar bekend gemaakt. Het was geworden. Hierna was er nog een borrel en zijn we met ons groepje nog uit eten gegaan in het klooster. Ik vond het een prachtig jaar. Ik heb een mooi MaakLab neergezet en kan nu lekker aan de slag gaan.

Share this: