010Meetup in RDM

010meetupIn de zomer kreeg ik via twitter een vraag of ik wat wilde doen op de 010meetup in Rotterdam over de makermovement. Nu dat leek me wel leuk. Dus ik had verzonnen dat ik wel papercircuit in een workshop wilde doen. Ik had een aantal leuke voorbeelden en na een tripje naar de Action had ik voldoende materiaal. De locatie van de meetup was op het RDM terrein. In de havens van Rotterdam. Hier zit de hogeschool rotterdam en het ROC samen met een mooi maaklab. De avond werd geopend met een verhaal van Arjan van der Meij hij liet mooie voorbeelden zien wat zij doen op school met hun fabklas en met hun lessen. (hack je medestudent, hack je school, modeshow met kartonnen kleding). Ook deed Victor Huppe zijn TedxDelft verhaal. Dat maken een mindset is geworden. Hierna mocht iedereen zichzelf maken van knutselmateriaal en kon je zelf neerzetten op de kaart van nederland. Zo kon iedereen zien waar je vandaan kwam. Toen kreeg ik een stuk of 10 man in mijn workshop en die hebben met veel plezier een mooi papercircuit gemaakt. Ze waren heel verschillend en ze hadden er vooral lol in om het te maken.

Hier kun je de les downloaden, zodat je zelf ook zo’n paper circuit kan maken. 

Share this: