Vodafone en PeerProject

vodafoneVlak voor kerst was ik met de jongens van project Peer bij Vodafone in Amsterdam. Deze jongens had ik begeleid in een hackathon vanuit de EU. Ze waren in de finale gekomen en deze hadden ze jammer genoeg niet gewonnen. Maar toen ik met ze terug was uit Londen werd ik benaderd door Vodafone of ik met de jongens wilden komen praten. Omdat iedereen verspreid in Nederland woont kon dit alleen in de vakantie. Dus op woensdag 23e december waren we in Amsterdam. Daar hebben we een leuk gesprek gehad en daar hebben ze hun site laten zien en wat ze hier nog aan willen verbeteren. We hebben met zijn allen gebrainstormt hoe ze hier mee verder willen. We hebben afgesproken dat ze eerst eens met een aantal techneuten van Vodofone samen naar de site gaan kijken en dan kijken hoe ze hier mee verder gaan. Hierna kregen we een rondleiding door het prachtige gebouw. Ik wacht met spanning wanneer het vervolg is van dit gesprek.

Share this: